Това си е работа на ГЕРБ. Софиянци ще решат дали е

...
Това си е работа на ГЕРБ. Софиянци ще решат дали е
Коментари Харесай

Нинова: Бил ли е Антон Хекимян лична къртица на Бойко Борисов в bTV?

Това си е работа на ГЕРБ. Софиянци ще решат дали е избираема или не, само че към този момент тази кандидатура буди повече въпроси, каза пред публицисти в Народното събрание водачът на БСП Корнелия Нинова по мотив издигането на Антон Хекимян за претендент на ГЕРБ – СДС за кмет на София, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Тя означи, че има два въпроса към водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Бил ли е Антон Хекимян персонална „ къртица “ на Бойко Борисов в bTV? Защото в този момент малкия екран би трябвало да носи отговорност за нещо, което евентуално не е нейно решение. Вторият въпрос е спазрил ли е и София, продал ли е София против уговорката да не се рови около Фандъкова, Орлин Алексиев и цялата корупционна скица в общината, съобщи Нинова.

От ГЕРБ да кажат бил ли е „ къртица “ в bTV, подчинявал ли е новините на партийните цели на Борисов. Това е доста значимо, това е значителен въпрос, подчерта тя.

Според водача на социалистите другият значителен въпрос по тематиката е има ли спогодба на локално равнище от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ да не търсят отговорност от ГЕРБ – СДС. Нали го видяхте на национално равнище? Ще забележим дали този модел ще се придвижи на локално равнище, заяви Корнелия Нинова.

По отношение на службите би трябвало да се съблюдава правилото за разделяне на управляващите. Това е главен принцип, на който служи правовата страна. И двете страни злоупотребяват със службите, уточни Нинова във връзка разногласията сред държавното управление и президента.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР